برداشت بیش از ۲۲ تن قارچ و مصرف ۳ میلیون لیتر سوخت در گلوگاه
ارتباط با ما دربارۀ ما پیوندها نسخه موبايل RSS آرشيو \
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
کد خبر: 143430 تاریخ انتشار:۲۱ دی ۱۳۹۶؛ ساعت ۱:۵۳ تعداد بازدید:14 بازدید
مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه خبر داد:

برداشت بیش از ۲۲ تن قارچ و مصرف ۳ میلیون لیتر سوخت در گلوگاه

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه از برداشت بیش از 22 تن قارچ خوراکی و مصرف سه میلیون و 400 هزار لیتر سوخت در 9 ماهه نخست امسال در شهرستان خبر داد.

به گزارش گلوگاه ما،‌ غلامرضا قنبری در خصوص پرورش قارچ های دکمه‌ای در گلوگاه اظهار داشت: قارچ‌ها با ارزش غذایی زیاد می‌تواند یکی از منابع تأمین کننده مواد معدنی، پروتئینی و ویتامین‌های مورد نیاز انسان باشد که در ۹ ماهه امسال در شهرستان گلوگاه بیش از بیست و ۲ تن قارچ دکمه‌ای به بازار مصرف عرضه گردید.

وی افزود: با توجه به اینکه قارچ دکمه‌ای از جمله مشاغلی است که نیاز به امکانات محدود برای پرورش داشته و طول دوره رشد آن کوتاه است و برای دانش آموختگان بخش کشاورزی و افراد غیر متخصص بعنوان یکی از مشاغل مناسب می باشد.

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه گفت: مراحل مختلف رشد قارچ، شرایط بهینه نگهداری کمپوست از مرحله تلقیح بذر تا برداشت، بیماری‌ها و آفات مهم، شرایط آماده سازی همچون تهویه، نوردهی، رطوبت وآبیاری از جمله مواردی است که کارشناسان این مدیریت در کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی و در بازدیدهای میدانی از مراکز پروزش قارچ آموزش می دهند.

قنبری در خصوص مصرف سوخت کشاورزی در گلوگاه، ‌اظهار داشت: برای تأمین سوخت بخش کشاورزی در ۹ ماهه نخست امسال بیش از سه میلیون و ۴۰۰ هزار لیتر سوخت در بین بهره‌ برداران بخش کشاورزی شهرستان گلوگاه توزیع شده است.

وی بیان داشت: این مقدارسوخت توزیعی برای استفاده موتورپمپ‌های کشاورزی، انجام عملیات زراعی و باغی، ماشین آلات کشاورزی، مرغداری‌ها، دامداری‌ها، صنایع تبدیلی و تکمیلی بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه اضافه کرد: به منظور آشنایی رانندگان و مالکین سمپاش‌ها، کارگاه آموزشی یک روزه نحوه کالیبراسیون سمپاش‌ها با حضور ۳۵ نفر از بهره برداران در شهرستان برگزار گردید.

وی ادامه داد: این کارگاه آموزشی که با هماهنگی اداره ترویج و مکانیزاسیون در مرکز جهاد کشاورزی دهستان کلباد برگزار گردید، بهره برداران با انواع سمپاش‌ها، اجزاء و قسمتهای مختلف آن، کالیبراسیون سم‌پاش‌ها، تعیین و رعایت زمان دقیق مبارزه با توجه به شرایط جوی و مرحله رشد محصول و علف هرز آشنا شدند.

قنبری گفت: با دعوت از کارشناس شبکه بهداشت شهرستان گلوگاه، نکات و شرایط بهداشتی جهت انجام سمپاشی نیز در این دوره آموزش داده شد.



به اشتراک بگذارید :

تگ های مطلب :

نظرتان را بنویسید