کد خبر : 151232
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 19 می 2020 - 4:55
-

گزارش تصویری

نشا کاری سنتی برنج در گلوگاه

نشا کاری سنتی برنج در گلوگاه
فصل بهار زمان کشت و کار است و کشاورزان این استان مازندران، عزم خود را برای کشت محصول استراتژیک برنج جزم می‌کنند.
فصل بهار زمان کشت و کار است و کشاورزان این استان مازندران، عزم خود را برای کشت محصول استراتژیک برنج جزم می‌کنند.

برنج از مهم‌ترین غلات و اقلام غذایی کشور است و استان مازندران جزو رتبه‌های نخست در میان استان‌ها در تولید برنج می‌باشد.

یکی از مراحل سه گانه تولید برنج، کاشت است که باید پیش از آغاز آن، نشا صورت بگیرد. مرحله کاشت برنج شامل نشای آن از خزانه، دسته بندی، انتقال و کاشت در زمین کشاورزی است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.