گلوگاه ما

يک منبع نزديک به سازمان جاسوسي رژيم اسرائيل فاش ساخته که سناريو امريکا براي مداخله نظامي در سوريه قطعي است.

وبسايت اسرائيلي دبکافايل (DEBKAfile) که گفته مي‌شود به آژانس‌هاي جاسوسي رژيم اسرائيل نزديک است، به نقل از يک منبع که نام وي ذکر نشده، روز شنبه (۲۷ خرداد) گزارش داد، مداخله رخ خواهد داد. اين مسئله قطعا رخ مي‌دهد و فقط مسئله زمان مطرح است.

در ادامه اين گزارش آمده است، هياتي از شبه نظاميان مخالف دولت سوريه در حال حاضر در واشنگتن است تا در مورد تقاضاي خود مبني بر در اختيار گرفتن سلاح‌هاي سنگين از دولت امريکا، مذاکره کند.

اين هيات در ديدارهايش با رابرت فورد، سفير امريکا در سوريه و فرد هاف، کارشناس مسائل سوريه در وزارت امور خارجه امريکا، دو فهرست را ارائه داد که يک فهرست مشتمل بر سلاح‌هاي سنگيني است که قادر به مقابله با نيروهاي دولتي سوريه هستند و فهرست ديگر شامل اهداف انتخاب شده براي حمله جهت بي‌ثبات کردن دولت سوريه است.

منابع افزودند که بيشتر سلاح‌ها از عربستان سعودي و قطر خريداري شده‌اند و آماده ارسال هستند.

ژنرال رابرت مود، سرپرست هيات ناظران سازمان ملل در سوريه نيز بيانيه‌اي صادر کرد و گفت، گروه ناظر به دليل شدت گرفتن درگيري‌هاي مسلحانه فعاليت‌هاي خود را متوقف کرده است.

وي افزود، در طول ۱۰ روز گذشته درگيري‌هاي خشونت بار مسلحانه در سراسر سوريه شدت گرفته است.

بر اساس طرح ۶ ماده‌اي کوفي عنان، نماينده سازمان ملل و اتحاديه عرب براي امور سوريه، بايد بين نيروهاي دولتي و گروه‌هاي مخالف آتش بس برقرار شده و همچنين گروه‌هاي امدادي بايد بتوانند به مردم دسترسي داشته باشند.

کوفي عنان همچنين در طرح خود خواستار آغاز گفت‌وگوهاي سياسي شده است.

ناآرامي در کشور سوريه در ماه مارس ۲۰۱۱ آغاز شد و طي آن تظاهرات‌هايي هم در حمايت و هم عليه بشار اسد، رئيس جمهور اين کشور برگزار شد.

غرب و مخالفان، دولت سوريه را به کشتار معترضان متهم مي‌کنند اما دمشق “قانون شکنان، خرابکاران و گروه‌هاي تروريستي مسلح” را عامل ناآرامي‌ها دانسته و تاکيد دارد که اين ناآرامي‌ها از خارج هدايت و طراحي مي‌شوند.

آن‌چه در زير مي‌آيد متن مصاحبه شبکه پرس تي‌وي با گلوريا استلا لاريوا از ائتلاف انسر (ANSWER Coalition) در اين رابطه است:

پرس تي‌وی: قبل از هر چيز بگذاريد در مورد فاش شدن اين گزارش شروع کنيم. اين‌که در مورد مداخله در سوريه فقط مسئله زمان مطرح است و وقوع آن قطعي است. نظر شما در اين مورد چيست ؟

لاريوا: معتقدم که کاملا شفاف است، اقدامات دولت سوريه، مذاکرات صلح، آتش‌بس، انتخابات و هر اقدامي که براي اين بحران انجام داده است، براي قدرت‌هاي ناتو به ويژه امريکا رضايت بخش نبوده است.

اين مسئله براي هر شخصي که درباره آن اطلاعاتي داشته باشد، روشن است. روشن است که در آستانه جنگ قرار داريم، جنگي که از سوي ناتو آغاز خواهد شد و نقض آشکار قوانين بين‌المللي خواهد بود.

اين نقض آشکار قوانين بين‌المللي است، زيرا پيش‌تر هزاران نفر کشته شده‌اند؛ اگر هر کسي اخبار را دنبال کند، متوجه مي‌شود که اين تروريست‌ها که در سوريه فعاليت مي‌کنند، از پول نفت و با هدف سرنگوني دولت سوريه و از بين بردن کشوري ديگر در منطقه خاورميانه، تامين مالي مي‌شوند.

پرس تي وی: اگر حمله‌اي به سوريه صورت گيرد، اين حمله يکجانبه و خارج از چارچوب شوراي امنيت سازمان ملل خواهد بود. چنين حمله‌اي ابتدا براي امريکا و متحدانش و سپس براي منطقه چه عواقبي به دنبال خواهد داشت؟

لاريوا: خب هنوز مشخص نيست که چنين جنگي چگونه آغاز خواهد شد. فکر مي‌کنم هنوز زود است در اين رابطه صحبت کنيم. اخبار، شايعات و همچنين منابع قابل اعتمادي از تحولات سوريه منتشر مي‌شود.

اکنون ماه‌هاست که اين جريان ادامه دارد و واقعا مشخص نيست چه اتفاقي خواهد افتاد. شايد برخي قصد داشته باشند که اغتشاش و بي‌نظمي ايجاد کنند اما فکر مي‌کنم که خلاصه کلام، هيچ چيزي جز سرنگوني کامل دولت‌ها و روي کار آمدن رژيم‌هاي دست نشانده که منافع نفتي قدرت‌هاي غربي را تضمين کند، نيروهاي ناتو را راضي نخواهد کرد.

فکر مي‌کنم مسئله ضروري براي اذهان عمومي در جهان، از جمله مردم امريکا، جنبش‌هاي ضد جنگ و بسياري ديگر، اين است که متوجه شوند که الگويي غربي به راه انداخته شده است. الگويي به مانند براندازي در ليبي و ادامه کنترل بر شرکت‌هاي نفتي، تخريب عراق پس از سال‌ها تحريم، اعمال تحريم و بدنام کردن ايران در جهان که بايد با اين اقدامات مقابله کرد.

اکنون ما در زمان خطرناکي زندگي مي کنيم، امريکا رهبري نيروهاي ناتو را در دست دارد و به مردم در کشورهاي مستقل به چشم دشمن نگاه مي‌کنند.



ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: