به گزارش گلوگاه ما، مواد اولیه : ابتدا کیک اسفنجی رو آماده میکنیم یا به صورت کیک ساده یا به صورت کیک شکلاتی * کیکی که آماده کردیم بصورت چند تا گردی و به قطر انار می بریم . سپس روی صفحه گردون قرار می دیم و بعد روش خامه می ریزیم و بعد دونه انار می پاشیم و مجددا کیک بعدی رو قرار می دیم و بهمین ترتیب ادامه می دیم . در نهایت هدفمون اینه که بتونیم یه حالت توپ مانند با این کیک و خامه درست کنیم حالا به هر طریقی که دوست دارید می تونید اینکارو انجام بدین . * برای اینکه از خرده کیک ها هم استفاده کرده باشید اونا رو هم وسط لایه های کیک قرار می دیم . : من وسط کیک دونه انار نریختم ولی توصیه می کنم حتما اینکارو انجام بدین چون خیلی خوشمزه تر می شه . : با اره کیک یا چاقوی لیزری اینکارو انجام بدین . : چون می خوایم انحنای پایین کیک رو نشون بدیم ( همانند توپ) پس بهتره قطر پایین کیک کمی کمتر بشه برای اینکار می تونیم قسمتهای پایین کیک رو کمی بیشتر ببریم تا گردتر بشه . * بعد با پالت خامه رو روی کیک قرار داده و کمی صاف کنید . * با روبان کاغذی به اینحالت دستمون رو نگه داشته و صفحه گردون رو چرخونده و خامه رو صاف می کنیم . : با کمی تجربه می تونید از عهده اینکار بربیاید . * برای روکش کیک از براق کننده استفاده می کنیم . بدین ترتیب که کمی از براق کننده رو با آب مخلوط می کنیم . * غلظت اون مثل تصویر باشه تا بتونه روی کیک شره کنه . غلیظ و رقیق بودن بیش از اندازه بر روی کیک مشکل پیش می آره . : من از براق کننده تمشک استفاده کردم که طعم خیلی خوبی به کیک می ده .(میشه از ژله بریلو هم استفاده کرد ) * سپس براق کننده تمشک رو داخل قیف ریخته و سر قیف رو کمی بریده و براق کننده رو روی کیک می ریزیم . * و بعد از اتمام کار کیک رو به صفحه سرو منتقل می کنیم . * دور کیک دونه های انار می ریزیم . * فوندانت رو با رنگ قرمز به خوبی رنگ می کنیم . * روی سطح کار پودر قند پاشیده و فوندانت رو روی آن با وردنه باز می کنیم . * بعد با قیچی به این صورت برش می دیم . * سپس بصورت استوانه در می آریم .بدین ترتیب که با انگشت به دو لبه آن آب زده و روی هم می چسبانیم . * و در نهایت روی انار قرار می دیم . * شکلات قهوه ای رو آب می کنیم و داخل قیف ریخته و خط هایی مستقیم و به ارتفاع فوندانت می کشیم . * سپس به فریزر منتقل می کنیم . : چون شکلات ها باریک هستند ،پس حرارت دست شکلات رو به سرعت آب می کنه پس سرعت العمل داشته باشید . کیک انار خوشگل ما آماده ست. خوانندگان محترم : شما میتوانید طرز تهیه نان خامه ای مخصوص شب یلدا را نیز اینجا ببینید. خوانندگان محترم : شما میتوانید طرز تهیه رولت هندوانه ای مخصوص شب یلدا را نیز اینجا ببینید. خوانندگان محترم : شما میتوانید طرز تهیه مسقطی هندوانه ای مخصوص شب یلدا را نیز اینجا ببینید. خوانندگان محترم : شما میتوانید طرز تهیه پاستیل اناری مخصوص شب یلدا را اینجا ببینید.
خمیر فوندانت کمی
براق کننده تمشک یا ژله بریلو به میزان لازم
دانه انار به میزان لازم جهت تزیین و داخل کیک
روبان ۲۰ سانت
رنگ قرمز خوراکی چند قطره
خامه فرم گرفته ۱ کیلو
کیک اسفنجی ۶ تخم مرغی ۱
شکلات تخته ای به میزان لازم
لینک کیک اسفنجی شکلاتی
* نکته
* قسمت های اضافی کیک رو برش می دیم تا شکل گرد به این کیکمون بدیم .* نکته
* نکته
* تقریبا در این حد باشه کافیه چون قراره با ابزار دیگه ای خامه رو مجددا صاف کنیم .* نکته
* نکته
لینک ژله بریلو
لینک خمیر فوندانت
* بعد از ۱۰ دقیقه شکلات ها رو از کاغذ روغنی به سرعت جدا می کنیم .* نکته
* شکلات ها رو داخل فوندانت قرار بدین . نیاز به هیچ چسب خاصی نیست خودشون براحتی سرجاشون می ایستن .
ضمیمه :
تزیین کیک انار با ژله بریلو :
فیلم تهیه کیک به شکل انار :
هنوز خبری در این بخش ارسال نشده.