در جشنواره انجیر گلوگاه که روزهای یکشنبه و دوشنبه ۲۲و ۲۳ مرداد ماه به مدت دو روز در بقعه متبرکه آقا سید محمد این شهرستان برگزار میشود، باغداران و تولید کنندگان در ۳۰ غرفه، انواع ارقام انجیر و محصولات فراوری شده از این میوه بهشتی را عرضه میکنند. برشتوک، شیره انجیر، مربا، مارمالاد، سرکه، ترشی، انجیر خشک، چیپس انجیر، ترشک و لواشک انجیر از جمله محصولاتی هستند که تولیدکنندگان در این جشنواره عرضه کردند. شهرستان گلوگاه با دارا بودن ۱۵۰ هکتار سطح زیر کشت انجیر و تولید سالانه بیش از۱۰۰۰ تن، قطب تولید این محصول در مازندران است. انجیرهای سفید، زعفرانی و سیاه از مهمترین گونههای انجیر گلوگاه هستند و یا توجه به اینکه باغداران گلوگاهی از هیچ گونه سم یا کودی برای پرورش انجیر استقاده نمیکنند، انجیر گلوگاه را را میتوان ارگانیکترین انجیر کشور دانست. انجیر به عنوان نماد باغداری شهرستان گلوگاه محسوب شده و هر ساله در اواسط مرداد ماه جشنوارهای با هدف معرفی این میوه برگزار میشود.جشنواره انجیر ارگانیک گلوگاه از امروز یک شنبه ۲۲ مرداد ماه آغاز شده و تا فردا ادامه دارد.
مرجع :
متین گل محمدی
هنوز خبری در این بخش ارسال نشده.