سلام
سایت بسیار خوبی دارید. بابت مطلب خوبتان سپاسگذارم
موفق باشید
رئیس اداره جهاد کشاورزی گلوگاه مطرح کرد؛
مشکل آب، بیمه و سوخت در حوزه کشاورزی گلوگاه بیداد میکند

به گزارش گلوگاه ما، غلامرضا قنبری در خصوص سه مشکل اصلی حوزه کشاورزی گلوگاه، اظهار داشت: کشاورزان و بهره بردارن از نبود دفتر شرکت ملی نفت، کمبود آب برای زارعت و عدم وجود دفتر یا نمایند برای بیمه محصولات کشاورزی در شهرستان دچار مشکل هستند.
وی در خصوص نبود اداره آب در گلوگاه انتقاد کرد و گفت: در سطح استان مازندران کمترین بارش و کمترین بارندگی متعلق به گلوگاه است و کشاورزان از نبود آب زراعی در شهرستان دچار مشکل هستند و به همین منظور با تأسیس اداره امور آب در شهرستان میتوان کارشناسان مربوطه از نزدیک با بهره برداران و کشاورزان در ارتباط باشند و برنامه ریزیهای دقیق انجام دهند.
رئیس اداره جهاد کشاورزی گلوگاه بیان داشت: هر چند کارشناسان از شهرستان دیگر برای حل مشکل کشاورزان به گلوگاه میآیند، اما ضرورت ایجاب میکند که کارشناسان یا اداره در خود شهرستان گلوگاه باشند و دسترسی راحتتر به کشاورزان و بهره برداران داشته باشند .
وی با بیان اینکه در گلوگاه دفتر شرکت نفت فعالیت ندارد، افزود: شغل اکثر مردم شهرستان گلوگاه کشاورزی است و کشاورزان همیشه با مشکل سوخت به ویژه نفت سفید و گازوئیل مواجعه هستند و از آن جایی که شرکت نفت، دفتری برای خدمات دادن ایجاد نکرده است، به همین منظور مردم برای برطرف کردن نیازهای خود، حتی برای چند لیتر باید به شهرستان بهشهر مراجعه کنند.
قنبری ادامه داد: در شهرستان گلوگاه ۲۲ هزار هکتار سطح زیر کشت وجود دارد و ماشین آلات کشاورزان نیاز به سوخت دارند که این خود زمان و هزینه اضافی برای کشاورز خواهد داشت.
وی خواستار استقرار صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیز در گلوگاه شد و اظهار داشت: حمایت بیمهای از کشاورزان، باغداران، بهره برداران و فعالان عرصه کشاورزی برای تأمین ضرر و زیان ناشی از سرمازدگی، اٌفت تولید و یا حوادث غیر مترقبه، پرداخت خسارت به عنوان یکی از مشوقهای توسعه اقتصادی در این بخش مطرح است، اما نبود صندوق بیمه محصولات کشاورزی وضعیت خوبی در شهرستان ندارد و کشاورزان برای بیمه کردن محصولات خود و یا گرفتن خسارت یا بازدید کارشناسان شهرستان مجاور و طولانی شدن پروسه روبرو میشوند که این خود باعث مشکل برای کشاورزان است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی گلوگاه با بیان کمبود آب کشاورزی در شهرستان، افزود: با توجه به آب موجود در آبندانها، کشاورزان شهرستان باید برنامه ریزی برای کشت محصول به اندازه آب موجود، کنند.
وی در خصوص لایروبی کانالهای آبی در سطح شهرستان، گفت: یک سری از لایروبیها مربوط به اداره آب و فاضلاب است اما جهاد کشاورزی گلوگاه ۴ آبندان شهرستان را در دستور کار خود قرار داده و اکنون منتظر اعتبارات ملی هستیم.
وی افزود: برخی از آبندانهای سطح شهرستان حتی اگر ۱۰ درصد هم آب گیری شوند، قابل لای روبی نیستند و اکثر آبندانها آبگیری شدند.
قنبری در پایان بیان داشت: انتظار میرود با یک مدیریت مطلوب در مصرف، ساماندهی و بهرهبرداری از منابع آبهای زیرزمینی و سطحی مسائل مربوط به آب در این حوزه مدیریت گردد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1